Real tegi Zidane'i ajastu antirekordi, Barcelona langes üleminuti väravast

Henry Lääne
Copy
Nõutud Madridi Reali mängumehed.
Nõutud Madridi Reali mängumehed. Foto: SUSANA VERA/REUTERS

Jalgpalli Hispaania karikavõistluste veerandfinaalis lõppes kõrgliigas esikohta hoidva Madridi Reali teekond - nad kaotasid koduväljakul 3:4 Real Sociedadile. Sealjuures on tegu esimese korraga, kui Realile on Zidane'i tüürimisel löödud ühes mängus neli väravat.

Legendaarne prantslane saatis lahingusse tugeva algkoosseisu, kuhu kuulusid mitmed põhitegijad. Näiteks alustasid matši keskkaitsja Sergio Ramos ja ründaja Karim Benzema.

Sellest hoolimata suutis Sociedad 56 minutiga 3:0 juhtima minna. Skoori avas Norra kunagine imelaps Martin Ödegaard, 54. ja 56. minutil jõudis sihile Rootsi tulevikutalent Alexander Isak.

Paar minutit hiljem lõi vasakkaitsja Marcelo Reali avavärava, kuid 69. minutil otsustas kohtumise saatuse Sociedadi, kes on kõrgliigas kaheksas, poolkaitsja Mikel Merino tabamus.

81. minutil lõi Rodrygo Reali teise värava, alustades Hispaania kuningliku klubi lõpuspurti. Kolmandal üleminutil vormistas lõppskoori paremkaitsjana tegutsenud Nacho, kuid enamaks Zidane'i juhendatavatel jaksu ei jätkunud.

Muide, Sociedad lõpetas matši vähemuses, kuna kuuendal üleminutil teenis Andoni Gorosabel teise kollase kaardi.

Reali kehv esitus kaitses oli seda üllatavam, et neile on käimasoleval kõrgliigahooajal löödud 22 kohtumisega vaid 13 väravat. Tegemist on La Liga parima näitajaga.

Teises tänases veerandfinaalmatšis langes karikavõistlustel konkurentsist ka liigas Reali järel teist kohta hoidev FC Barcelona. Lionel Messi ja kompanii ei loonud Bilbao Athleticu vastu üleliia palju võimalusi, ehkki Messil ja vahetusest sekkunud Antoine Griezmannil olid teisel poolajal suurepärased võimalused, ent väravavaht Unai Simon näitas klassi.

Kui ise ei löö, lüüakse aga teadupärast sulle. Seda deviisi otsustas Bilbao jälgida, kui kolmandal üleminutil sai pea valgeks kesktormaja Inaki Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles