Selgus MM-ile sõitev Eesti laskesuusakoondis

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rene Zahkna (vasakul) ja Regina Oja üllatasid Pojljuka MK-etapil teise kohaga. Kas mõni ilus tulemus võiks tulla ka MM-ilt?
Rene Zahkna (vasakul) ja Regina Oja üllatasid Pojljuka MK-etapil teise kohaga. Kas mõni ilus tulemus võiks tulla ka MM-ilt? Foto: DARKO BANDIC/AP/Scanpix

Eesti laskesuusatamise föderatsioon kinnitas 13.-23. veebruaril Itaalias Anterselvas toimuvate laskesuusatamise maailmameistrivõistluste koondise.

Eestil on individuaalsõitudes nii meeste kui ka naiste arvestuses kolm stardikohta, samuti starditakse teatesõitudes, seisab alaliidu pressiteates. 

MMile sõidavad naistest: Johanna Talihärm, Regina Oja, Tuuli Tomingas ja Grete Gaim, meestest: Kalev Ermits, Rene Zahkna, Raido Ränkel ja Kristo Siimer. Varuvõistlejad on Robert Heldna, Kadri Lehtla ja Susan Külm. Trio osaleb samal ajal Itaalias Martellis toimuval IBU karikasarja võistlusel, vajadusel liitutakse koondisega. 

MMi esimestel võistluspäevadel on kavas segateade ja sprint. «Segateadet sõidavad esialgse plaani kohaselt Regina Oja, Johanna Talihärm, Rene Zahkna ja Kalev Ermits. Sprindis lähevad plaani järgi naistest starti Johanna, Regina ja Tuuli, meestest Rene, Kalev ja Raido,» ütles Eesti koondise peatreener Indrek Tobreluts,

«Kristo Siimer valmistub juunioride EMiks ja teeb kaasa ainult meeste 4 x 7,5 km teatevõistlusel.»

Praegu viibib Eesti koondis Austrias Obertilliachis treeninglaagris. 10. veebruaril sõidetakse Anterselvasse, kus esimene võistlus on kavas 13. veebruaril. MM lõppeb 23. veebruaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles