Manchester Unitedi pallur ei saa koroonaviiruse tõttu meeskonnaga liituda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Odion Ighalo
Odion Ighalo Foto: Eamon and James Clarke/Eamonn and James Clarke/PA Images

Jaanuari viimasel päeval soetas Inglismaa tippklubi Manchester United omale kogenud ründaja Odion Ighalo. Nigeerlane saabus Unitedisse Hiina meistriliiga meeskonnast Shanghai Greenland Shenhua. 

Teatavasti on Hiinas hetkel väga rasked ajad, sest riiki laastab nakkushaigus, millele nimeks pandud koroonaviirus. Olgugi, et Ighalo sai loa Inglismaale sõita ja ta viibibki Manchesteris, siis sealt lähiajal lahkuda ta enam ei tohi.

Nimelt ei lubata Inglismaale neid kodanikke, kes on kahe nädala jooksul viibinud Hiinas. See otsus jõustus pärast seda, kui Nigeeria koondislane oli juba Manchesteri jõudnud, kuid pärast seda otsustas United minna talvepuhkuse ajal treeninglaagrisse Hispaaniasse.

Nõnda peabki 30-aastane Ighalo hetkel põhimeeskonnast eraldi harjutama. Ighalo sõlmis Unitediga hooaja lõpuni kestva laenulepingu ja naaseb pärast seda tagasi Hiinasse. 

Manchester United hoiab hetkel liigatabelis 35 punktiga kaheksandat kohta. Esinelik jääb nendest kuue punkti kaugusele ja seda hoiab nende järgmine vastane Londoni Chelsea. Nende omavaheline kohtumine peetakse 17. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles