Eesti tennisenaiskonna kapten: Kontaveit näitas, et ta võib vabalt olla maailma esikümne mängija

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Eesti naiskonna treener-kapten Märten Tamla õnnitleb Anett Kontaveiti võidu puhul.
Eesti naiskonna treener-kapten Märten Tamla õnnitleb Anett Kontaveiti võidu puhul. Foto: Tairo Lutter

Kuigi Eesti tennisenaiskond kaotas Fed Cupil viimases otsustavas matšis Ukrainale paarismängu kindlalt, jääb tiimi kapten Märten Tamla rahule. 

«Elena mängis enda kohta hea mängu, üle oma varju ei saa hüpata,» kommenteeris Tamla Elena Malõgina kaotust maailma 26. reketile Dajana Jastremskale. «Paaril korral olid Elenal avasetis geimpallid kasutada, kuid need läksid luhta. Ei saa öelda, et mäng pööranuks teistpidi, aga põnevam olnuks kindlasti.»

Eriti suuri kiidusõnu jagus kaptenil oodatult Kontaveidile, kes alistas maailma neljanda reketi Elina Svitolina. «Super mäng, väga nauditav. Väga mõnus oli platsi kõrval pingil istuda,» rõõmustas Tamla. «Svitolina tõestas teise seti lõpuga, miks ta tema on maailma esikümne mängija. Aga Anett näitas samuti, miks tema võib vabalt olla esikümne tennisist.»

Kuigi paarismängus jäid eestlannad kindlalt 2:6, 0:6 alla, siis Tamlat see ei häiri. Tasemevahe oli selge paberil ning see realiseerus ka platsil. Kokkuvõttes oli sel nädalal peetud Fed Cup Eesti jaoks positiivne.

«Ainukese negatiivne asi oli kaotus Kreekale. Neid võites olnuks super nädal. Täna pidanuks me Ukraina alistamiseks end ületama,» resümeeris Tamla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles