Kontaveit osaleb kõrgetasemelisel turniiril Dubais, kus teeb tagasituleku endine maailma esireket

Kris Ilves
, reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Eesti esireket Anett Kontaveit osaleb 17.-29. veebruarini Dubais toimuval kõrgetasemelisel turniiril, kus teeb tagasituleku suurde tennisesse endine maailma esireket Kim Clijsters.

Praeguse seisuga osaleb Dubais seitse maailma edetabelis esikümnesse kuuluvat mängijat: rumeenlanna Simona Halep, tšehhitar, Karolina Pliškova, ukrainlanna Elina Svitolina, šeitslanna Belinda Bencic, kanadalanna Bianca Andreescu, ameeriklanna Sofia Kenin ja hollandlanna Kiki Bertens. Maailma esinumber, Austraalia mängija Ashleigh Barty on jalavigastuse tõttu turniirist loobunud.

36-aastane Belgia tennisestaar Clijsters loobus esimest korda tippspordist 2007. aastal, kaks aastat pärast esimest suure slämmi tiitlit USA lahtistel meistrivõistlustel. Ta tegi tagasituleku 2009. aastal ja triumfeeris seejärel nii USA kui Austraalia lahtistel. 2012. aastal pani Clijsters jälle sportlaskarjäärile punkti.

Tänavu naaseb Clijsters suurde tennisesse, kui teeb tagasituleku Dubai turniiril, mis tähistab 20. sünnipäeva. «Mul on väga hea meel mänguväljakule naasta. Ma tean, et tänavu on Dubai tenniseturniiri eriline aastapäev ning mul on au siin debüteerida ja teha tagasitulek. Ma ei jõua ära oodata, millal naasen mängu juurde, mida armastan, ja saan mängida jälle fännide ees. Toetus, mida olen pärast tagasitulekuteadet saanud, on tohutult suur,» sõnas Clijsters WTA koduleheküljele.

Kim Clijsters.
Kim Clijsters. Foto: LAURIE DIEFFEMBACQ/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles