Jürgen Klopp kaalus suvel Coutinho tagasitoomist

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho.
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho. Foto: Scott Heppell/REUTERS

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp soovis eelmisel suvel Brasiilia koondise poolkaitsjat Philippe Coutinhot tagasi tuua, kuid Barcelona hingekirja kuuluv mängija siirdus laenule hoopis Müncheni Bayernisse.

Liverpool müüs 2018. aasta jaanuaris 160 miljoni euro eest Coutinho Barcelonale, kuid Brasiilia pallivõlur ei suutnud Kataloonias kanda kinnitada.

Suvel suundus Coutinho Saksamaa Bundesligasse. Müncheni Bayernile läheb aastane laenuperiood maksma 22,5 miljonit eurot, millest 13 miljonit on Coutinho aastapalk ning 9,5 miljonit laenutasu.

Kuuldavasti oli Coutinho palkamisest huvitatud ka Liverpool, kelle peatreener Klopp käis suvel klubi spordidirektori Michael Edwardsiga asja arutamas. Hiljem on Klopp tunnistanud, et Liverpool oleks Coutinhost huvitatud, kuid see ei ole reaalne brasiillase kõrge üleminekusumma tõttu.

Suure tõenäosusega peab Liverpool suvel vähemalt ühe uue poolkaitsja soetama, sest kuulujuttude kohaselt on Xherdan Shaqiri klubist lahkumas. Vähese mänguaja tõttu võib sama teed minna ka Adam Lallana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles