Fotouudis ⟩ Suurbritannia rallimees müüb Rally Estonialt võidetud kella

Postimees Sport
Copy
Sebastian Marshalli võidetud kell Rally Estonialt.
Sebastian Marshalli võidetud kell Rally Estonialt. Foto: Twitter @SebMarshall

Tunamullu koos Hayden Paddoniga Rally Estonial teise koha saanud kaardilugeja Sebastian Marshall on nõus loobuma Eestis võidetud kellast, kuna ilmselt ei kanna ta seda kunagi.

«Kas siin on mõni kellakoguja?» küsib inglane sotsiaalmeedias alustuseks. «Mul on see [kell] olnud 18 kuud - ma pole seda kordagi kandnud ja ilmselt ei tee seda kunagi. Sestap eelistaksin ma, kui seda omaks keegi, kes tunneb sellest rõõmu.»

31-aastane kaardilugeja on turule pannud Certina DS Podium Chrono GMT, millel on ka Rally Estonia teist kohta puudutav graveering. Marshall on avatud mõistlikele pakkumistele.

Mullu sõitis navigaator Kris Meeke'iga, kuid pärast põhjaiirlase töötuks jäämist pole ka Marshall MM-sarjas osalenud. Tõsi, mees oli näiteks hooaja avaetapil Monte Carlos kohal ja tegi koostööd erinevate meediaorganisatsioonidega.

Aastatel 2017 ja 2018 jagas Marshall autot Hayden Paddoniga, kelle kauaaegne paarimees John Kennard pani kolm aastat tagasi ameti maha. Ta kavatses tol hooajal niigi loobuda, kuid viskas puusavigastuse tõttu vihiku nurka arvatust varem.

Marshall pole võitnud ühtegi MM-rallit, küll on britt olnud kolm korda teine - mullu Meeke'iga Saksamaal ning Paddoniga Poolas (aasta 2018) ja Austraalias (2019).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles