Helikopteriõnnetuses surnud Bryantid maeti suure saladuskatte all

Postimees Sport
Copy
Gianna ja Kobe Bryant.
Gianna ja Kobe Bryant. Foto: Burt Harris/ZUMAPRESS.com

USA meedia teatel on jaanuari lõpus helikopteriõnnetuses surnud korvpallilegend Kobe Bryant ja tema 13-aastane tütar Gianna maetud. 

Väljaanne Entertainment Tonight vahendas ühe allika juttu, kelle sõnul soovis Bryanti lesk Vanessa ja perekond privaatset matusetalitust. «Tseremoonia oli kõigile väga raske, kuna neil on kahe ilusa hinge lahkumisega endiselt valus leppida,» sõnas ta. Väidetavalt toimus matus juba 7. veebruaril Californias.

Bryantite avalik mälestusteenistus toimub Eesti Vabariigi sünnipäeval ehk 24. veebruaril Los Angeleses Staples Centeris, mis on korvpallihiiule ja tema perele südamelähedane koht – seal peab kodumänge Los Angeles Lakers, kus Kobe Bryant veetis terve profikarjääri.

Eesti aja järgi 26. jaanuari hilisõhtul toimunud kopteriõnnetuses said Bryanti ja Gianna kõrval surma Orange Coasti ülikooli korvpallimeeskonna peatreener John Altobelli, tema naine Keri ning nende tütar Alyssa. Pardal viibisid ka Gianna korvpallitreener Christina Mauser, Sarah Chester ja tema tütar Payton ning kogenud piloot Ara Zobayan.

Kopter kukkus alla Los Angelese kesklinnast umbes 50 km kaugusel Calabasases. Lõuna-Californias oli tihe udu ning lennuinfo põhjal oli kopteri kiirus allakukkumise ajal ligemale 300 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles