Eesti rallifotograafi tunnustati WRC-sarja uhke autasuga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rallifotograaf Timo Anis pälvis möödunud kuul eelmise hooaja parima rallifoto eest WRC tunnustuse. Võidufotol jäädvustus Sebastien Ogier Sardiinia rallil Citroënil kihutamas.
Rallifotograaf Timo Anis pälvis möödunud kuul eelmise hooaja parima rallifoto eest WRC tunnustuse. Võidufotol jäädvustus Sebastien Ogier Sardiinia rallil Citroënil kihutamas. Foto: Erakogu

Eestlased ei sära ainult ralliradadel, aga ka raja kõrval. Rallipiltnik Timo Anisele ulatati trofee eelmise hooaja parima rallifoto eest.

Konkurssile laekus tuhandeid rallifotosid ja kandideerijaid oli üle kogu maailma. Auväärne žürii valis võistluse laekunud fotode seast välja 10 parimat ja lasi rallifännidel võitja otsustada. Nõnda otsustas rahvas, et just Anise pilt oli eelmise aasta parim ja Rootsi ralli ajal ulatati eestlasele üle uhke autasu.

Võidu toonud pildi tegi eestlane Sardiinia rallil, kus jäädvustas Sebastien Ogieri Citroëniga võidu kihutamas. 

«Rootsis on praegu minu 99. MM-ralli ja selle kogemuse pealt on näha, et asi on ennast õigustanud ja tulemust on tulnud. Rallidel on näha ainult fotograafi töö pinnapealne osa. Suurt osa õnnestumises mängib ka kodune eeltöö ja kogemused,» selgitas Anis Postimehele.

Ka Mehhikosse sõitev Anis saab Lõuna-Ameerikas seega tähistada olulist teetähist. Tollest MM-rallist saab tema karjääri 100. MM-etapp. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles