Klæbo sai arstidelt positiivse sõnumi

Postimees Sport
Copy
Foto: Instagram

Valitsev mudmaasuusatamise MK-sarja üldvõitja Johannes Høsflot Klæbo sai arstidelt loa startida sel nädalavahetusel algaval Ski Touril Östersundis. 23-aastane suusastaar murdis hiljuti sõrmeluu, kui käis sõpradega bowlingut mängimas.

Klæbo kirjeldas sotsiaalmeedias, et nägi bowlingut mängides poksimasinat ning otsustas sõpradega oma löögi tugevuse proovile panna. Paraku ei tabanud norralane oma teisel löögil poksikotti täpselt ning lõi rusika täiest jõust vastu kõrval asunud rauast masinat. Löögi tagajärjel murdis norralane sõrmeluu.

Vigastuse tõttu pidi Klæbo jätma vahele eelmisel nädalal peetud MK-etapi Rootsis Falunis. Nüüd sai suusataar loa taas võistluskarusselli naasmiseks.

«Doktor vaatas murru röntgenipildilt üle. Luumurdu on pildilt näha, aga see pole õnneks nihkunud. Väike oht muidugi on, et olukord muutub võistlemisega hullemaks,» selgitas norralane VGle. Klaebo sõnul teeb sõrm talle suusatades valu, kuid olukord on üllatavalt hea.

Klæbo lootused MK-sarja üldvõitjaks tulla on siiski väikesed, sest ta jääb liidrist Aleksandr Bolšunovist maha juba 425 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles