Itaalia laskesuusatajad on tülis? Vittozzi: oleme Wiereriga tiimikaaslased, mitte sõbrad (1)

Postimees Sport
Copy
Lisa Vittozzi
Lisa Vittozzi Foto: Alexander Vilf / Sputnik/Scanpix

Itaalia laskesuusataja Lisa Vittozzi ütles MMi eelses intervjuus, et ta ei ole koondise esinumbri Dorothea Wiereriga just suurimates sõprussuhetes.

«Me ei ole sõbrad, me oleme tiimikaaslased. Mina ja Wierer oleme iseloomude poolest väga erinevad, seega ei saa me alati hästi läbi. Aga me austame teineteist,» ütles Vittozzi paar päeva tagasi Itaalia meediale.

Wierer näeb siiski, et läbisaamine koondisekaaslasega on hea. «Me oleme sõbrad ja võistkonnakaaslased. Aga muidugi olen ma häiritud, et ta sellise avaldusega nüüd välja tuli,» selgitas Wierer enda nägemust NRKle.

Vittozzile teeb meelehärmi Wiereri eelmiste maailmameistrivõistluste otsus Itaalia naiskonda teatesõidus mitte esindada.

«Me olime MK-sarja üldarvestuses naiskonnaga teisel kohal, kui ta otsustas naiskonnavõistlusest maailmameistrivõistlustel loobuda. Mulle see ei meeldinud ning suhtusin sellesse väga halvasti,» selgitas Vittozzi tagamaid.

Ka itaallanna ema Nadia Fontana toetas tütart. «See oli väga üleolev Lisa ja teiste koondiseliikmete suhtes. Wierer puhkas, samal ajal kui teised võistlesid. Treenerid ei suutnud olukorda ohjata ning Lisa ei mõistnud seda,» selgitas Vittozzi ema.

Tundub, et kahe itaallanna kehv läbisaamine suusarajal koondisele mõju ei avalda, sest tänases segateatesõidus teenis Itaalia võistkond MMil teise koha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles