Uskumatu suhtumine: kaotame igipõlisele rivaalile niikuinii

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matias Almeyda (vasakul) mängijana River Plate särgis kohtumises Boja Juniorsi vastu
Matias Almeyda (vasakul) mängijana River Plate särgis kohtumises Boja Juniorsi vastu Foto: SCANPIX

Argentina kuulsa jalgpalliklubi River Plate peatreener Matias Almeyda esines üllatavate arvamusavaldustega ja tõdes eelseisvate kohtumiste eel igipõlise rivaali Boca Juniorsiga, et tema klubi kaotab niikuinii.

River Plate ja Boca Juniors on Argentina jalgpalli kuulsamaid klubid ja kuna River Plate langes eelmise hooaja lõpus kõrgliigast välja, arvab endine Argentina koondise poolkaitsja Almeyda, et tema meeskonnal pole šanssi.

«Tingimused lihtsalt pole õiged – meie olme esiliigas, nemad on aga värsked kõrgliiga tšempionid. Kas Riveri fännid saavad sellise solvanguga hakkama? Kas me suudame nendele praeguses seisus vastu panna? Mäng kujuneb katastroofiks!» pahvatas Almeyda.

Almeyda sõnul on küll tegemist sõprusmänguga, kuid fännide jaoks tähendavad need lahingud alati palju.

«Sellisel viisil on see mäng täiesti kasutu. Kui võidad, unustatakse triumf kolme päevaga, kui kaotad, lastakse halvemal juhul peatreener lahti,» nurises Almeyda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles