Jürgen Klopp ei ole vaimustuses enda tähtmängija olümpiasoovist

Postimees Sport
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei ole just eriti õnnelik, et tema ääreründaja Mohamed Salah soovib esindada Egiptuse koondist Tokyo olümpiamängudel. Siiski ei välistanud sakslane, et Salah võib temalt vastava loa saada.

Olümpiamängude jalgpalliturniir on mõeldud kuni 23-aastastele mängijatele, kuid iga koondis saab võistkonda kaasata ka kolm vanemat mängijat. Egiptuse koondise esialgsesse nimekirja kuulub ka 27-aastane Liverpooli mängumees Salah.

Inglise klubi peatreener Klopp aga mõttest vaimustunud ei olnud.

«Tahan ma kaotada ühe mängija hooajaeelses ettevalmistuses?,» küsis Klopp retooriliselt. «Loomulikult mitte. Aga peame arvestama ka paljude teguritega. Räägin selle teema veel Salahiga üle,» selgitas sakslane.

Rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA sõnul ei ole klubid kohustatud mängijaid olümpiaturniiriks vabaks laskma. Ka Egiptuse peatreener Shawky Gharib ütles, et pall on Liverpooli väravas.

Klopi sõnul pole temaga veel keegi ühendust võtnud ning ta kuuleb asjast meedia vahendusel. «Vajame otsustamiseks rohkem infot. Kuidas see kõik välja näeb, millal ettevalmistus algaks jne. Praeguse info pinnalt ei saa otsust teha,» selgitas Liverpooli Meistrite liiga võiduni viinud sakslane.

Olümpiaturniiri finaalkohtumine peetakse 8. augustil, samal päeval algab ka Inglise liiga esimene voor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles