Raul Jeets: tänased kiiruskatsed tulevad huvitavad

Copy

Rootsi rallil hoiab WRC3 klaasis pärast avapäeva seitsmendat kohta Raul Jeets, kes esimesel võistluspäeval üsna rahulikus tempos sõitis. Täna lubas mees juba veidi hoogu lisada.

«Esimene ring sõidetud ja vigu sisse ei tulnud. Hoog oleks võinud natuke parem olla, aga sai valitud selline tutvumistempo ja vaadata, mida need rehvid teevad. Pidi tunnetama, kui kiiresti saab meie autoga nendes ekstreemsetes tingimustes sõita,» selgitas Jeets pärast eilset võistluspäeva.

Olud olid eile üsna keerulised, sest kohati sõideti lumel, kuid siis jälle kruusal ja lõpuks hoopis jääl. Nõnda pidi üsna ettevaatlikult tegutsema, kuna väljasõit võis igas kurvis juhtuda. «Samm-sammult proovisime juurde panna, kuid eks homse võistluspäeva läbimised saavad täitsa huvitavad olema.» 

Enne rallit oli õhus küsimus, kas etapp üldse toimub, kuid õnneks suudeti 10-katseline võistlus ikka korraldada. Jeetsi arust on korraldajad kõvasti vaeva näinud. «Katsed on tehtud sõidetavaks ja on valitud need katsed, mis enamjaolt ikkagi talveoludes. Preagu kannatab sõita küll.»

Vaata, mida Raul Jeets veel rääkis juba videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles