Manchester City eurosarjas osalemise keeld šokeeris Jürgen Kloppi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jürgen Klopp (vasakul) ja Pep Guardiola.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Pep Guardiola. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp sõnas, et Manchester Cityle määratud kaheaastane eurosarjas osalemise keeld tuli kui välk selgest taevast.

Euroopa jalgpalli katuseorganisatsioon UEFA määras sõbrapäeval Manchester Cityle kaheaastase eurosarjas osalemise keelu, sest valitsev Inglismaa meister rikkus vahemikus 2012 – 2016 finantsilise ausa mängu põhimõtteid. Lisaks määrati Manchester Cityle 30 miljoni euro suurune rahatrahv.

«See oli šokk. Täielik vau-moment,» lausus Klopp. «Ainus asi, mida saan kommenteerida, on jalgpall. See, mida nad jalgpalliväljakul on teinud, on erakordne. Ülejäänud asju ma ei tea. Tunnen neile kaasa, Pepile [Manchester City peatreener Pep Guardiola] ja mängijatele. Nad saavad otsuse edasi kaevata, eks ole näha, mis siis juhtub. Ilmselgelt on see tõsine asi,» lisas sakslasest juhendaja.

Endine Manchester City poolkaitsja Joey Barton ütles, et see on hoop kogu Inglismaa jalgpallile. «Mulle ei meeldi, et Manchester City ei mängi enam Meistrite liigas. Sellisel tasemel peatreener ja mängijad peavad olema Euroopa tugevaimas klubisarjas,» sõnas Barton, kes juhendab Inglismaa jalgpalli tugevuselt kolmandal liigatasemel mängivat Fleetwood Towni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles