Madridi Reali uus täiendus puhkes pressikonverentsil nutma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Reinier Jesus.
Reinier Jesus. Foto: Afp7/Zumapress.com

Teismelisest Reinier Jesusest sai üleöö suur täht, sest 18-aastane brasiillane liitus Madridi Reali jalgpallimeeskonnaga. Nüüd tutvustati teda fännidele ning noormees muutus kohe üliemotsionaalseks.

Varem Brasiilia kõrgliigas Flamengo meeskonnas pallinud Reinier osteti jaanuaris 30 miljoni eest Hispaania tippklubisse. 

Noore brasiillase niivõrd kiire tõus tippu on lausa uskumatu. Alles eelmise aasta 31. juulil Flamengo põhimeeskonna eest esimest korda väljakule jooksnud vutiäss hakkab nüüd mängima jalgpalli maailma suurimal areenil.

«Tahan olla osa Reali ajaloost,» alustas Reinier sõnavõttu. «Täna on minu elus väga õnnelik päev, kuna tegemist on minu lapsepõlve unistuse täitumisega.»

Ka klubi president Florentino Pérez ei jätnud Reinieri kiitmata. «Soovime rohkem noortesse mängijatesse panustada ja mitte lihtsalt noortesse, vaid ka väga andekatesse,» selgitas Perez. «Reinier on 18-aastane mängumees, kes võitnud Lõuna-Ameerika tugevaima jalgpallisarja Flamengo rivistuses, mis on maailma üks suuremaid klubisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles