Liverpooli äärekaitsja: Atletico tähistas, nagu oleks juba veerandfinaalis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Madridi Atletico pärast kohtumist fänne tänamas. Pilt on illustratiivne.
Madridi Atletico pärast kohtumist fänne tänamas. Pilt on illustratiivne. Foto: Manuel Blondeau/Aop.Press/ZUMAPRESS.com

Liverpooli jalgpalliklubi teenis eile Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises alles hooaja kolmanda kaotuse, kui jäi võõrsil 0:1 alla Madridi Atelticole.

Liverpooli äärekaitsja Andy Robertsoni sõnul tähistas Atletico leer eilset võitu, nagu nad oleksid juba veerandfinaali pääsenud. «Nad tähistasid, nagu nad oleksid kogu vastasseisu võitnud. Meil on vaja korraks Premier League’i mängida ning siis ootab ees juba Anfield. Meie fännid on seal, meie oleme seal, Atletico asi on samuti seal olla,» ütles Robertson.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp 0:1 kaotuses suurt probleemi ei näe. «Nägin Atletico poolelt palju õnnelikke nägusid. Pole midagi ka imestada – see oli suur võit. Kuid kõik pole veel läbi,» lubas sakslane.

Kloppi sõnul oli kodupublik Atleticole kõvasti toeks. «Publik aitas oma meeskonda. See oli emotsionaalne mäng ja emotsioonid on tähtsad. Sel korral olid emotsioonid Atletico poolel, kuid teine mäng on veel ees.»

Atletico peatreeneri Diego Simeone hinnangul võitis Atletico maailma parimat meeskonda. «Maailma parim jalgpallimeeskond tuli siia ja me võitsime neid. Kuid see oli alles esimene mäng, üks on veel minna. Liverpoolil olid oma võimalused, neil jagub häid mängijaid igasse väljaku nurka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles