Juventus eelistab Pogbat, aga noolib ka Bayerni poolkaitsjat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Paul Pogba mängis aastatel 2012–2016 Torino Juventuses.
Paul Pogba mängis aastatel 2012–2016 Torino Juventuses. Foto: LaPresse/Daniele Badolato/lapresse

Torino Juventuse jalgpalliklubi soovib eeloleval suvel soetada Manchester Unitedi hingekirja kuuluva Paul Pogba. Varuvariant on Müncheni Bayernis mängiv Thiago Alcantara.

Pogba (26) mängis Juventuses aastatel 2012–2016, kogudes Itaalia kõrgliigas 124 mänguga 28 tabamust. Manchester United maksis 2016. aasta suvel Prantsusmaa poolkaitsja eest Juventusele üheksakohalise summa ning Pogba praegune leping Inglismaa suurklubiga lõppeb pärast järgmist hooaega.

Hiljuti sõnas Pogba agent Mino Raiola, et Pogba tahab Juventusesse minna. Itaalia ajaleht Tuttosport kirjutab, et Juventus on Pogba teenetest huvitatud, aga kui Itaalia hiid ei saa suvel Manchesteri punase klubiga kokkuleppele, peab Juventus pilgud mujale pöörama. Järgmine valik on Bayerni poolkaitsja Alcantara (28).

Barcelona akadeemias sirgunud Alcantara leping Bayerniga lõppeb samuti pärast järgmist hooaega, kuid väidetavalt on Bayern nõus hispaanlase sobiva pakkumise korral rahaks tegema. Juventusele selline plaan sobib, sest Alcantara on kõigi eelduste kohaselt märksa odavam kui Pogba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles