Anett Kontaveit: teatud olukordades polnud variantigi pallini jõuda (1)

Carl-Robert Puhm
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Anett Kontaveit pidi Dubai tenniseturniiri veerandfinaalis tunnistama Petra Martici (WTA 15.) 7:6, 6:1 paremust. Eesti esireketi sõnul võib tänase kaotuse põhjuseid otsida esimese seti kiirest lõppmängust. Eestlanna tunnustas ka vastast, kelle mängustiiliga Dubai väljakud hästi sobivad.

«Arvan, et vastane mängis väga hea mängu. Ka väljak sobis tema mängustiiliga. Tema serve oli ebamugav tõrjuda, sest need põrkasid kõrgele. Kaitses mängis ta samuti tublilt. Kindlasti oleksin saanud ise paremini servida, aga esimese seti mängisin hästi. Tegin kiires lõppmängus paar halba viga, mis said otsustavaks», hindas Kontaveit. 

«Teises setis sai ta avavõidust innustust juurde ja mul oli võib-olla kerge pettumus. See oli võib-olla põhjus, miks teine sett nii hästi ei õnnestunud. Aga ta mängis kindlasti väga hästi,» rõhutas eestlanna.

Maailma edetabelis 15. tabelireal paiknev Martic kasutas palju rebitud ja stopp-lööke, mille abil palju punkte võitis.

«Teadsin, et ta on sellise mängustiiliga. Martic on väga osav ja see ongi tema tugevus. Sain ka väga palju neist löökidest kätte, aga teatud olukordades polnud variantigi pallini jõuda», selgitas maailm edetabelis 24. positsioonil paiknev eestlanna.

Kontaveidi sõnul oli väljakul enesetunne hea.

«Tegelikult tundsin end väljakul hästi. Sain palju paremini põrke lugemisega hakkama kui eile. Arvan, et võin Dubai turniiriga rahul olla. Tahtnuks muidugi ka täna võita, aga sain kolm korraliku mängu. Tunnen end hästi ja usun, et olen heas vormis,» hindas Eesti esinumber.

Järgmine turniiri peab Kontaveit Dohas, pühapäeval algab seal põhiturniir. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles