Guardiola Meistrite liiga võistluskeelust: kõik tiitlid teenisime ise, keegi meid ei aidanud

Postimees Sport
Copy
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: John Walton/EMPICS Sport

Finantsreeglite rikkumise tõttu jalgpalli Meistrite liigast kaheaastase võistluskeelu teeninud Manchester City juhendaja Pep Guardiola leidis, et nende viimaste aastate tiitlivõitude taga on raske töö, mitte keelatud rahaline abi.

Guardiola käe all on City võitnud kaks Inglismaa liigakarikat, ühe Inglismaa karika (FA Cup) ning kaks Inglise liiga meistritiitlit. Hispaanlane tuli meeskonna etteotsa 2016. aastal, väidetav rikkumine leidis aset perioodil 2012-2016.

«Ma ei saa muuta seda, mida inimesed meist mõtlevad. Mina tean, kui palju olema aastate jooksul ühiselt vaeva näinud ning olen selle üle uhke. Kõik tiitlid oleme me ise kätte võidelnud, keegi ei aindanud meid. Oleme teinud mängust mängu uskumatult head tööd ning miski ei saa seda muuta,» ütles hispaanlane Sky Sportsile.

Guardiola sõnul arvestavad nad klubis võimalusega, et võistluskeeld tühistatakse. «See kaasus ei ole veel lõppenud. Me kaebasime otsuse edasi ja vaatame, mis saab.»

City Meistrite liigast välja heitmise järel on aina enam spekuleeritud, et valitsevast Inglismaa meistrist võivad lahkuda mitmed nimekad mängjad. Enim on räägitud Raheem Sterlingu võimalikust siirdumisest Madridi Reali. Inglane lisas hiljuti ka ise õli tulle, kui teatas ajakirjanikele, et Real on fantastiline klubi.

«Minu mängijad on oma sõnades vabad ja võivad öelda, mida usuvad. Meie neile midagi ette dikteerima ei hakka. See on normaalne, et kui Madridi leht teeb temaga intervjuu, räägib ta Madridist,» ei teinud hispaanlane Sterlingu öeldust suurt numbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles