Martin Fourcade nõustus Bjørndaleni kriitikaga

Postimees Sport
Copy
Martin Fourcade
Martin Fourcade Foto: TIZIANA FABI/AFP

Kui eile kirjutas Postimees Norra laskesuusalegendi Ole Einar Bjørndaleni kriitikast paarissegateatesõidu aadressil, siis hiljem lisandus kriitikuid veelgi. Ka viiekordne olümpiavõitja Martin Fourcade leidis, et konkurents eilsel võistlusel oli liiga tagasihoidlik.

«MMi paarissegateatesõitu kõrvalt vaadates mõistsin, et MK-sarja 12st paremast mehest on võistlustules vaid kaks ja 12st paremast naisest vaid neli. Võib-olla on see põnev, aga midagi on sellelt võistluselt puudu,» teatas prantslane Twitteris.

Bjørndalen viitas enne võistluse algust Norra televisioonis täpselt samale probleemile.

«Quentin Fillon Maillet ja Martin Fourcade istuvad kodus. Vetle Sjåstad Christiansen ja Tarjei Bø istuvad kodus. Paljud tugevad sakslased ja venelased ei saa võimalust osaleda. Kahju, et MMil jaotatakse medaleid sellises konkurentsis,» ütles legend.

Eile peetud võistlusel võitis kuldmedali Norra paar Marte Olsbu Röiseland - Johannes Thingnes Bö. Teise koha teenis Saksamaa (Franziska Preuß - Erik Lesser), kolmandana finišeeris Prantsusmaa (Anaïs Bescond - Émilien Jacquelin). Eestlased Rene Zahkna ja Regina Oja teenisid 12. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles