Liverpoolile Meistrite liiga tiitli maksma läinud väravavaht on naasmas Liverpooli

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Loris Karius
Loris Karius Foto: Bernd Feil/M.i.S./imago images / MIS

Mäletate Liverpooli endist väravavahti Loris Kariust, kelle kahe jämeda prohmaka tõttu kaotas Liverpool 2018. aasta Meistrite liiga finaali 1:3 Madridi Realile? Märgid viitavad, et 26-aastane sakslane on naasmas Liverpooli.

Pärast ebaõnnestunud 2018. aastat laenas Liverpool väravavahi Türgi klubile Besiktasele. Diil oli järgmine – esmalt maksis Besiktas Liverpoolile kahe-aastase laenuperioodi eest 2,6 miljonit eurot. Laenuperioodi lõpus on Besiktasel kohustus mängija 8,6 miljoni euro eest ära osta, kuid ainult juhul, kui Türgi klubi suudab tagada koha eurosarjas.

Praegu on Besiktas Türgi kõrgliigas 36 punktiga 7. kohal. Viimasel eurosarja viival ehk neljandal kohal on Galatasaray 42 silmaga.

Kui Besiktas peakski järgmisel hooajal eurojalgpallist ilma jääma, saadab klubi ka väravavahi Kariuse tagasi Liverpooli. Sakslasest puurivaht pole end Türgis tõestada suutnud ning tundub, et 2018. aasta Meistrite liiga finaali äpardused saadavad teda pidevalt ka Türgi liigas kaasas.

Liverpoolis Kariuse jaoks ruumi pole, sest kindel esikinnas on Alisson Becker, kellele annab vajadusel puhkust Adrian. Seega on tõenäoline, et Liverpool proovib sakslase kiiresti maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles