Järjekordse tagasituleku teinud Liverpool jõudis rekordite purustamise lävele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Liverpooli mängijad võiduväravat tähistamas.
Liverpooli mängijad võiduväravat tähistamas. Foto: Darren Staples/Sportimage/PA Images

Inglismaa kõrgliigas mängiti eile üks kohtumine, kus tänavuse hooaja kindel valitseja Liverpool võttis koduväljakul vastu West Ham Unitedi. Võidupunktid noppis lõpu eel kaotusseisu 3:2 võiduks vormistanud Liverpool.

Kohtumine algas kodumeeskonna jaoks ideaalselt, sest juba üheksandal minutil viis Georginio Wijnaldum Liverpooli juhtima. Väga kaua väljakuperemehed siiski tähistada ei saanud, sest juba kolm minutit hiljem oli täpne Londoni klubi keskkaitsja Issa Diop, kes nurgalöögist tulnud palli väravasse toimetas. 

Liverpool oli avapoolaja lõpus mitmel korral lähedal eduseisu taastamisele, kuid riietusruumidesse mindi ikkagi 1:1 viigiseisul.

Kohe teise poolaja esimestel minutitel sai vigastada West Hami keskpoolik Tomas Soucek, kes polnud võimeline jätkama ning tema asemel saabus murule 24-aastane Pablo Fornals. Hispaanlasel kulus ainult seitse minutit, et West Ham juhtima viia ja kogu liiga oli üllatuse ootuses.

Kõigi Liverpooli vastaste meelehärmiks suutsid Mohamed Salah ja Sadio Mane Liverpooli punase poole ikkagi keerulisest olukorrast välja tassida ja järjekordse võidu tabelisse kirjutada. 

Tegemist oli Liverpoolile juba 18. järjestikuse võiduga Inglismaa kõrgliigas, millega korratakse 2017. aastal Manchester City püstitatud rekordit. Lisaks sellele korrati eile enda 1972. aasta tehtud rekordit koduväljakul järjestikuste võitude osas, mida on nüüd 21. 

Esimene rekord on võimalik enda nimele võtta juba 29. veebruaril, kui sõidetakse külla Watfordile ning teise jaoks peaks ootama 7. märtsini, mil võõrustatakse Bournemouthi meeskonda.

 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles