Vanessa Bryant meenutas pisaraid valades varalahkunud Kobe Bryantit

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vanessa Bryant
Vanessa Bryant Foto: David Crane/ZUMAPRESS.com

Los Angeles Lakersi koduhallis toimus eile varalahkunud Kobe Bryanti ja tema tütre Gianna mälestamine, kus võtsid sõna spordi suurkujud. Emotsionaalseim oli neist kindlasti Bryanti abikaasa Vanessa Bryanti meenutus lahkunud pereliikmetest.

Kobe Bryant hukkus koos oma tütre Gianna Maria-Onore ja veel seitsme kaasreisijaga helikopteriõnnetuses 26. jaanuaril. Eile märgilisel kuupäeval korraldati nende auks mälestustseremoonia. 24/2/20 tähistab väga olulisi numbreid. 2 – Gianna Bryanti mängunumber, 24 – Kobe Bryanti mängunumber ja 20 – koosveedetuid aastaid Kobe Bryantiga nii tema abikaasal kui ka Los Angeles Lakersis mängituid hooaegu. 

Kõige emotsionaalsema kõnega tuli lavale Vanessa Bryant, kes pisaraid valades rääkis oma tütrest ja abikaasast helgeid mälestusi.

«Gigi oli isa tütar, kuid ta armastas oma ema. Ta andis mulle igal õhtul suudluse ja tegi seda ka hommikul, nõnda iga päev. Temast oleks saanud WNBA (naiste tugevaim korvpalliliiga) parim mängija ja naiste spordi edasiviija. Jään sind igatsema ja armastan sind iga päev,» hüüdis Vanessa tütrele järele.

Abikaasat Kobet kirjeldas Vanessa Bryant kui parimat sportlast ning armastavat abikaasat ja pereisa. «Isegi mängu ajal kontrollis, kas ma olen saali tema mängule jõudnud ja kui hilinesin, siis küsis ta turvadelt, kus olen. Vastasin talle ühel korral, et ega sa 81 punkti kohe esimesel veerandil viska, kuid alles hiljem sain aru, kuivõrd tähtis oli talle pere,» ütles Vanessa. «Kallis, hoolitse meie Gigi eest! Mina vaatan Nani, Bibi ja Coco järele. Oleme endiselt parim võistkond. Me armastame teid, puhake rahus ja lõbutsege taevas. Kuniks kohume kord taas. Armastame teid igavesti ja alati!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles