Latvala tänas Mäkineni ja Jaapani suurt bossi talle antud võimaluse eest

Postimees Sport
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Jari-Matti Latvala/Twitter

Soome kogenud ralliäss Jari-Matti Latvala saab Sardiinia rallil Toyota rallimeeskonna kulu ja kirjadega kihutada. Sportlane ise on võimaluse eest ülitänulik.

Latvala osales veebruari keskel MM-rallil Rootsis ja lootis, et suudab oma oskusi näitades taas koha mõnes meeskonnas teenida. Kahjuks lõppes tema sõit juba teisel kiiruskatsel, kus tema autot tehnilised probleemid kimbutama hakkasid. Nõnda tuli soomlasel ralli katkestada ja seda tulenemata enda veast. 

Seetõttu otsustaski Toyota näidata austust sõitja vastu ja annavad talle uue võimaluse Sardiinias nende masinaga kihutada. Latvalal jääb ainult väike osa ise tasuda, kui enam ei ulatu summad kuuekohalisteks. «Suur tänu Tommile ja suurele bossile Jaapanis. See oli nende poolt aus pakkumine,» selgitas 34-aastane soomlane.

Sardiinia ralli toimub juuni alguses ehk sinna on aega veidi vähem kui neli kuud. Pikk paus ei mõju Latvala arust hästi, kuid see on parim võimalik lahendus, et koduseks Soome ralliks kilomeetreid koguda. «Kahju tõesti, et vahepeal pole ühtki rallit, sest tahaksin enda oskusi näidata. Õnneks on Sardiinia enne Soomet, mis on tänavuse hooaja peamine eesmärk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles