EOK: Eesti Autospordi Liidu tegutsemine on kahetsusväärne

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles.
Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles. Foto: EOK

Eesti Autospordi Liidu (EAL) ja Rally Estonia vaidlused põhjustavad spordirahvas palju meelehärmi. Selle kohta võttis sõna ka EOK peasekretär Siim Sukles, kelle arust on alaliidu tegevused kahetsusväärsed.

«Rally Estonia on Eesti suurim autospordiüritus, mis annab Eestile väga palju juurde, eriti emotsionaalselt,» alustas Sukles intervjuud Postimehega.

Peaasjalikult on Rally Estonia olnud kolme mehe eestvedamine ja nende väsimatul tegutsemisel on jõudnud üritus tänaseks väga kõrgele tasemele. Eelmisel aastal oli tegemist WRC esimese ametliku promotsiooniralliga. «Urmo Aava ja tema meeskond on Rally Estoniaga tegelenud aastaid ja püüdnud seda õide lüüa. Nüüd tuleb EAL ja soovib kasu lõigata, ise arengusse peaaegu panustamata. Nõustun täielikult Tarmo Hõbe mõtetega, et EAL tegeleb väljapressimisega ja see olukord on kahetsusväärne,» arvas Sukles.

Täna avalikustas EAL avalduse, kus väidab, et Rally Estonia tegeleb meedia kaudu rahva mõjutamisega. Hiljem selgusid, et hoopis nende poolsed väited osutusid valeks. «Kogu see olukord on väga halb ja minu arust pole Rally Estonia koht, kus hakata nö kasu lõikama,» lõpetas Sukles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles