Piirilinna klubi lõpp? Valga korvpallimeeskond ei saanud taas võistkonda kokku ning diskvalifitseeriti liigast

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Timo Eichfuss on üks paljudest, kes hooaja jooksul Valgast lahkus. 
 
Timo Eichfuss on üks paljudest, kes hooaja jooksul Valgast lahkus.  Foto: Arvo Meeks

Valga-Valka korvpallimeeskond ei saa taas Eesti-Läti liiga matšiks võistkonda kokku, mis tähendab, et nende jaoks on hooaeg lõppenud. 

Piirilinlased ei pannud ka eelmises voorus tiimi kokku, mis tähendab, et tänasega läheb kirja teine loobumiskaotust. Juhend näeb ette, et sellisel puhul diskvalifitseeritakse võistkond automaatselt. 

Valga pidi täna võõrsil kell 18 kohtuma TalTechiga, kuid hommikul saadeti alaliidule lakooniline teade, kus seisis, et Tallinnasse nad ei tule. «Nad kirjutasid hästi lühidalt, et ei õnnestu võistkonda kokku saada. Ilmselt on tiim laiali jooksnud. Tõenäoliselt jäädi hätta tasude maksmisega,» selgitas korvpalliliidu liigade ja võistluste juht Henri Ausmaa Postimehele. 

«Liiga juhendis ja korvpallimäärustikus seisab, et kaks korda 0:20 (loobumiskaotus - J.J) tähendab turniirilt diskvalifitseerimist. Kõik senised tulemused nullitakse. Kahetsusega peab teatama, et Valga sel hooajal enam ei mängi.»

Valga meeskond oli tänavu Eesti-Läti liigas võitnud vaid ühe mängu. Ühtlasi jääb hooaja viimaseks osaks konkurentsi 14 võistkonda, mõlemast riigist võrdselt seitse. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles