Kaunase Žalgirise palve: itaallased, ärge tulge Leetu mängu vaatama!

Henry Lääne
Copy
Rohelises on Kaunase Žalgirise pallurid.
Rohelises on Kaunase Žalgirise pallurid. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Kaunase Žalgirise korvpalliklubi võõrustab reede õhtul Euroliigas Milano Emporio Armanit ning palub koroonaviiruse ohule viidates, et ükski Itaalia korvpallifänn kohtumist vaatama ei läheks.

Üle maailma on koroonaviirus jätnud spordile pitseri, kuna ära on jäetud mitmeid võistlusi. Näiteks möödunud pühapäeval ei toimunud Itaalia jalgpalli kõrgliigas kolm kohtumist, mis pidid toimuma saapamaa põhjaosas, kus on koroonaviiruse oht Itaalias kõige suurem.

Ka Milano asub riigi põhjaosas. Žalgiris palub lisaks, et Kaunases toimuvale mängule ei läheks inimesed, kes on viimasel ajal reisinud Hiinas - sealt koroonaviirus algas - ja Põhja-Itaalias.

Koju palutakse jääda ka fännidel, kes ei tunne end hästi, on palavikus, aevastavad või köhivad. Inimestelt palutakse küll suurt ettevaatlikust, kuid Žalgiris toonitab, et nemad ei vastuta pealtvaatajate tervise eest.

Muide, Leedu terviseminister soovitas Žalgirisele mäng Armaniga ära jätta või neid võõrustada tühjal areenil.

Euroliiga põhihooaja lõpuni on viis vooru ning Žalgiris võitleb play-off koha eest. Neil on kümme võitu ja 15 kaotust, kaheksandal kohal olev Moskva oblasti Himki jääb ühe vastase alistamise kaugusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles