Keerulisse seisu sattunud Juventuse peatreener: meil puudus rünnakul otsustavus ja agressiivsus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Torino Juventuse peatreener Maurizio Sarri.
Torino Juventuse peatreener Maurizio Sarri. Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP

Torino Juventus kaotas eile Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus võõrsil Lyoni Olympique’ile 0:1. Itaalia hiiu peatreener Maurizio Sarri oli pärast kohtumist löödud.

Lahingu ainsa tabamuse eest hoolitses esimese poolaja keskpaigas Lyoni poolkaitsja Lucas Tousart. Seejuures oli Juventus samal ajal kümnekesi, sest peahaava saanud kaitsjat Matthijs de Ligti tohterdati väljaku kõrval.

«Seda on keeruline seletada, aga esimesel poolajal liigutasime palli liiga aeglaselt ja ühtegi liikumist ei toimunud. Loomulikult üritasid vastaseid meid pressida, palli kätte saada ja väravaid lüüa,» lausus Sarri pärast mängu Itaalia meediale. «Meil puudus rünnakul otsustavus ja agressiivsus, 15 minutit polnud seda ka kaitses. Lisaks oli meil värava-olukorras ebaõnne, sest de Ligt oli väljas.»

Sarri sõnul mängis Juventus teisel poolajal paremini. «Teine poolaeg oli parem, aga ausalt öeldes pole selline esitus Meistrite liigas piisav. Tähtis on palli kiire liigutamine. See on elementaarne ja jätkame selle kallal töötamist. Varem või hiljem saavad mängijad sellest aru,» rääkis itaallasest juhendaja.

Juventuse ja Lyoni kaheksandikfinaali kordusmäng toimub 17. märtsil Torinos. Kui Lyon lööb Itaalias ühe värava, vajab Juventus võõrsil löödud väravate reegli tõttu veerandfinaali pääsemiseks vähemalt kolme tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles