Leedulase kaksikduubel NBAs aitas koduklubi võidule

Postimees Sport
Copy
Domantas Sabonis  (valges)
Domantas Sabonis (valges) Foto: AJ Mast/AP

Indiana Pacersi korvpallimeeskond alistas korvpalliliigas NBA koduväljakul 106:100 Portland Trail Blazzersi. Võitjate resultatiivseimaks kerkis kaksikduubli teinud leedulane Domantas Sabonis.

Pacers alustas kohtumist hästi ning hoidis liidriohje kuni teise veerandaja keskpaigani. Siis tegid külalised aga 12:3 vahespurdi ning läksid poolajale vastu kuuepunktilises eduseisus. 

Poolajapausilt tulles kodumeeskond kosus. Pacers viskas 37 punkti ning haaras viimase vaatuse eel viiepunktilise eduseisu. Viimasel neljandikul külalisi enam kordagi ette ei lastnud ning hooaja 35. võit oli tõsiasi.

Suur panuse väljakuperemeeste triumfi andis leedulane Domantas Sabonis. Ta viskas 20 punkti ning noppis 11 lauapalli. Malcolm Brogdon toetas 17 silmaga. Kaotajate parimaks kerkis CJ McCollum 28 punktiga.

Pacers jätkab idakonverentsis kuuendal kohal ning play-off-i pääs näib kindel. Üheksandal kohal painev Orlando Magic jääb Pacerist maha juba 14 võiduga.

Portland on läänekonvesrentsis täpselt play-off-joone all, kaheksandal kohal asetsevast Memphis Grizzliesest jäädakse kahe võidu kaugusele.

Teised tulemused:

Philadelphia 76ers - New York Knicks 115:106

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 112:108

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 86:116

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles