Kehv teine poolaeg maksis Raplale Ventspilsi vastu kätte

Postimees Sport
Copy
Ventspilsi fännid.
Ventspilsi fännid. Foto: Eero Vabamägi

Rapla korvpallimeeskond sõitis Eesti-Läti ühisliiga raames külla tabeliliidrile Ventspilsile. Suurepärasest avapoolajast hoolimata sõidetakse koju tagas74:96 kaotusega.

Avaveerand kulges suuremas osas võrdselt, kuid kodumeeskond suutis ikkagi väikese spurdiga 26:20 eduseisu haarata. Klavs Cavarsi lähiviskest pääses Ventspils ka 31:21 ette, kuid seejärel oli initsiatiiv läinud Rapla kätte.

Esmalt tehti 10:0 spurt ja mitu kaugviset tabanud Rait-Riivo Laane viis omad 40:37 juhtima. Kodumeeskond püsis mängus ja suutis seisu 45:45 viigistada, aga Laane tabas taas kaugelt ja Indrek Kajupank sai lähiviskest korvi kirja, mis andis Raplale poolajaks 50:45 eduseisu.

Järgmise nelja ja poole minutiga jõudis Ventspils viigini ning kolmanda veerandaja 28:11 paremus andis nelja otsustavaks neljandikuks 73:61 eduseisu. Viimasel veerandil enam Rapla ohtlikuks ei saanudki ja nõnda võeti vastu 74:96 kaotus.

Mariš Gulbis viskas Ventspilsi parimana 17 punkti. Klavs Cavars tegi kaksikduubli 16 punkti ja 10 lauapalliga. Rait-Riivo Laane oli Rapla resultatiivseim 18 punkti ja 7 korvisööduga. Indrek Kajupank lisas 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles