Hooaja esimese liigakaotuse saanud Klopp: me polnud piisavalt head

Kris Ilves
, reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja paremkaitsja Trent Alexander-Arnold.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja paremkaitsja Trent Alexander-Arnold. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas pärast hooaja esimest kaotust Inglismaa jalgpalli Premier League’is, et tulemusega tuleb leppida, sest meeskond ei mänginud piisavalt hästi.

Inglismaa kõrgliiga liider Liverpool kaotas võõrsil liigasse püsimajäämise nimel heitlevale Watfordile lausa 0:3. Kõik väravad sündisid teisel poolajal, kui kaks tabamust sai kirja Ismaila Sarr ja ühe lisas Troy Deeney.

«Nad tegid täpselt seda, mida tahtsid teha. Meie ei teinud. Selline on jalgpall ja peame tulemusega leppima. See pole lihtne, kuid see on tõestus, et me polnud piisavalt head. Kõik mängud on alati väga keerulised,» rääkis Liverpooli sakslasest peatreener Klopp pärast mängu Inglismaa meediale.

Liverpooli eelmine liigakaotus oli 2019. aasta jaanuaris, kui võõrsil tunnistati Manchester City paremust. Kokku oli Liverpool Premier League’is kaotuseta 44 mängu järjest.

Liverpooli keskkaitsja Virgil van Dijk: «Au Watfordile. Nad mängisid hästi, võitlust oli palju, nad olid väga distsiplineeritud ja lõid kolm väravat – see on reaalsus, meie ei saanud hakkama. See oli keeruline mäng, peame mängima paremini. Rekordid on meedia jutt, meie proovime lihtsalt mänge võita.»  

Liverpool on kogunud 79 punkti ning edestab lähimat jälitajat Manchester Cityt 22 silmaga. Liider kohtub järgmises voorus kodus Bournemouthiga, kuid enne toimub karikamäng Londoni Chelseaga. «Peame keskenduma karikamängule ja selle võitmisele. Peame rohkem pingutama,» ütles van Dijk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles