Kalev/Cramo trügiti ülitihedas Ühisliiga tabelis kaheksa seast välja, lähikonkurent sepistas üllatuse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kalev/Cramo mehed (valges) Kaasani Unicsit pidurdamisel veidi hätta.
Kalev/Cramo mehed (valges) Kaasani Unicsit pidurdamisel veidi hätta. Foto: Автор фото: Ксения Богданова

Korvpalli VTB Ühisliigas peeti nädalavahetusel ridamisi mänge, kust ei puudunud ka üllatus. Tabeliseis muutus veelgi tihedamaks.

BC Kalev/Cramo pidi eile võõral väljakul tunnistama Kaasani Unicsi 87:76 paremust. Arvestades, et vigastuse tõttu ei teinud kaasa kolm põhitegijat: Janari Jõesaar, Kristjan Kitsing ja Aigars Škele, oli mängupilt üsna soliidne. 

«Väga head mängu oli raske oodata, kuid arvan, et tegime korraliku partii. Olen väga õnnelik, et meeskond ei andnud alla ja võitlesime lõpuni,» sõnas Eesti meisterklubi peatreener Roberts Štelmahers.

Paar tundi varem peetud kohtumises teenis aga väga magusa võidu Kalevi otsene konkurent Nižni Novgorod. Nad alistasid kodusaalis 96:93 tabeli tipus asuva Krasnodari Lokomotiv Kubani. 

Ühtlasi muutus niigi väga ühtlane tabeliseis veelgi tihedamaks. Olukorras, kus võistkondadel on peetud 17 või 18 matši, püsib seitsme võidu peal koguni kuus meeskonda. Nende hulgas on ka Kalev, kes trügiti 11. kohale. Tõsi, viiendal positsioonil asuv Permi Parma jääb vaid võidu kaugusele. 

Lisaks eelnimetatud matšidele alistas Saratovi Avtodor 109:90 Minski Tsmoki, Parma 91:76 Zielona Gora ning Nur-Sultani Astana 78:64 Krasnojarski Jenissei. 

Kalev peab järgmise matši nädala pärast võõrsil Astanaga. Ühtlasi lõppeb sellega kuuemänguline välismatšide seeria, 12. märtsil võõrustatakse Kalevi spordihallis Kubani.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles