Oleg Gross: Rally Estonia korraldajad polnud valmis meiega avatult rääkima, tegemist oli selge varjamisega (13)

Postimees Sport
Copy
Rallisõbrad lootsid, et näevad tänavu suvel Rally Estonial võistlemas ka Ott Tänakut (paremal). Paraku ei aidanud ka Oleg Grossi lubatud rahaline abi: võistlus jääb ära.
Rallisõbrad lootsid, et näevad tänavu suvel Rally Estonial võistlemas ka Ott Tänakut (paremal). Paraku ei aidanud ka Oleg Grossi lubatud rahaline abi: võistlus jääb ära. Foto: Tairo Lutter

Selle nädala alguses kinnitasid Rally Estonia korraldajad, et erimeelsuste tõttu Eesti Autospordi Liiduga (EAL) jääb võistlus sel aastal ära. EALi liige Oleg Gross selgitas taas oma vaatenurka. 

«Rally Estonia esindajad ei olnud valmis tulema laua taha ja rääkima avatud eelarvega oma probleemidest, et mis probleemid neil on, mida nad ootavad Eesti Autospordi Liidult (EAL) ja mida nad ise teevad. Meie põhitingimus oli, et laual peab olema eelarve. Eelarvet lauale ei pandud, seda ei näidatud ka inimesele, kes on autospordiliidu juhatuses ja pandud Rally Estonia nõukogusse,» ütles Gross ERRile.  «Siin oli tegemist selge varjamisega.»

Ärimees lisas, et Rally Estonia võiks ikkagi toimuda ja tema on valmis võistlust rahaliselt toetama. Pikemat usutlust Grossiga saab lugeda ERRi spordiportaalist. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles