Itaalia meedia tampis Klavani maatasa: võib-olla oleks aeg talle puhkust anda (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: LaPresse/As Roma/Fabio Rossi/LaPresse/Scanpix

Itaalia jalgpalli kõrgliigas jätkub Cagliari mõõn. Täna lasti koduväljakul AS Romal lüüa neli väravat, üsna kehva partii tegi ka Ragnar Klavan.

Kuigi Cagliari lõi ka ise kolm väravat, oli vastaste neli tabamust liiast. Sardiinia klubi kaitse, kus oluline roll ka Klavanil, jäi täna selgelt hätta. Itaalia meedias anti eestlasele ja vasakkaitsjale Luca Pellegrinile karm hinnang.

Sardiniapost hindas matši järel mängijaid kümnepallisüsteemis. «Nelja» saanud Klavanit ja Pellegrinit peeti võistkonna kõige kehvemateks.

«Koos Pellegriniga on nad ideaalsed partnerid tekitamaks lugematul hulgal eksimusi. Pidevalt lohakas, sageli ründajast liiga kaugel ja kogu aeg tekivad mingid probleemid. Võib-olla oleks aeg talle puhkust anda,» sai eestlane karmi kriitikat. 

Täpselt sama hinde, mis oli taas tiimi halvim, sai keskkaitsja ka Cagliarinews24-lt. «Iga nurga alt täielik katastroof. Jäi pidevalt hiljaks ja aeglaseks, loovutas pidevalt palli vastastele,» kirjutasid nemad. 

Sarnaseid hinnanguid andsid ka teised Itaalia väljaanded. 

Klavan on tänavu kaasa teinud 21 liigakohtumises. Viimastel kuudel on eestlane stabiilselt kuulunud Cagliari algkoosseisu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles