Martin Fourcade viitas, et Tšehhi võimud on kahepalgelised

Henry Lääne
Copy
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: TIZIANA FABI/AFP

Täna tuli teade, et sel nädalal Nove Mestos toimuv laskesuusatamise MK-etapp peetakse koroonaviiruse ohule viidates publiku osaluseta. Raske otsuse langetasid Tšehhi võimud.

Rahvusvahelise laskesuusatamiseliidu IBU pressiteate kohaselt oodati võistlusele kokku 100 000 pealtvaatajat, kes oleksid andnud sportlastele erakordse elamuse. Praegu pole ka välistatud, et etapp jääb ära, kui koroonaviiruse olukord Euroopas peaks halvenema.

Laskesuusalegend Martin Fourcade viitas sotsiaalmeedias tšehhide kahepalgelisusele. «Fänne pole, aga samal ajal pole probleemi, et sinna sõidab kogu laskesuusakaravan, kes oli hiljuti Itaalias,» viitas prantslane Anterselvas peetud MMile.

Johannes Thingnes Bö sõnul on Tšehhi fännid saavutanud suurepärase maine, kuna neid koguneb Nove Mestosse väga palju. «Tihti ei kuule sportlased laskma minnes enda hingeldamist,» lisas tema vend Tarjei.

Laskesuusatamise MK-sarja lõpuni on veel kolm nädalavahetust ning etapid toimuvad lisaks Nove Mestole Soomes Kontiolahtis ja Norras Holmenkollenis. Hooajale pannakse punkt 22. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles