Koroonaviirus lõi olümpiapiletit jahtiva Eesti korvpallinaiskonna plaanid sassi

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kadri-Ann Lass (vasakult), Annika Köster, Merike Anderson ja Janne Pulk võitsid suvel Minskis Euroopa mängudel hõbemedalid, miks ei võiks nad järgmisel aastal teha järgmise vinge esituse?!
Kadri-Ann Lass (vasakult), Annika Köster, Merike Anderson ja Janne Pulk võitsid suvel Minskis Euroopa mängudel hõbemedalid, miks ei võiks nad järgmisel aastal teha järgmise vinge esituse?! Foto: VALENTYN OGIRENKO/REUTERS/Scanpix

Rahvusvaheline korvpalliliit (FIBA) teatas, et 18.-22. märtsini Indias, Bangalores toimuma pidanud 2020. aasta Tokyo olümpiamängude 3x3 korvpalli kvalifikatsioon lükatakse koroonaviiruse puhangu tõttu teadmata ajaks edasi.

FIBA otsib koostöös Rahvusvahelise olümpiakomiteega olukorrale kiiret lahendust, sest turniir peab toimuma enne FIBA 3x3 lisavalikturniiri, mis leiab aset 24.-26. aprillini Ungari pealinnas Budapestis, kirjutab basket.ee.

Olümpiamängude kvalifikatsioonil osaleb ka Eesti 3x3 naiskond koosseisus Janne Pulk, Merike Anderson, Annika Köster ja Jane Svilberg. Koondise peatreener on Siim Raudla, Eesti alagrupivastased on Holland, Ungari, Valgevene ja Sri Lanka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles