Mayweather küsib McGregori ja Habibiga võitlemise eest ulmelist summat

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: Handout / AFP

Karjääri lõpetanud poksitšempion Floyd Mayweather on valmis võitlema nii Conor McGregori kui Habib Nurmagomedoviga, kuid sellel on oma hind.

«Minu jaoks oleks see number 600 miljonit dollarit. Kui ma juba välja tulen ning riski võtan, peab see olema seda väärt,» sõnas 43-aastane ameeriklane.

Mayweatheri hinnangul pole poksimaailma praegu ühtegi päris võitlejat, kes oleks tema jaoks piisavalt atraktiivne vastane. «Tavalise võitlejaga pole mul mõtet vastamisi minna. Olen ikkagi ärimees. Omal ajal tundus matš McGregoriga mõistlik ning kui summa on õige, võiks seda korrata,» rääkis ta.

Mayweather ja McGregor kohtusid poksiringis 2017. aastal. Matši võitnud Mayweather teenis umbes 275 miljonit, McGregor 85 miljonit dollarit.

«Ma ei võitle vastastega, keda toetab ainult üks linn. Et minuga vastamisi minna, peab sinu selja taga olema terve riik,» kuulutas Mayweather.

UFC pealiku Dana White’i sõnul läbirääkimised Mayweatheriga käivad. «Eks näis, mis saab. Läbirääkimised käivad pidevalt ning need ei lõppe kunagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles