Martin Müürsepa viimane käik: tagaliini toodi täiendus Leedu kõrgliigast

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Tadas Pažera (palliga) Leedu esiliiga matšis.
Tadas Pažera (palliga) Leedu esiliiga matšis. Foto: Matas Baranauskas/nklyga

Tallinna Kalev/TLÜ täiendas võistkonda 21-aastase tagamängija Tadas Pažeraga, kes võeti hooaja lõpuni laenule Klaipeda Neptunasest. 

194-sentimeetrine leedulane on koduses kõrgliigas olnud selge pingimees. Tänavu pääses ta platsile seitsmes mängus keskmiselt veidi enam kui kuueks minutiks. Selle ajaga viskas Pažera 1,6 punkti ja jagas 1,3 resultatiivset söötu. 

«Vigastatud mängijad on tagasi rivis, nii et tagaliinis ruumi ei jagu. Tadasele me kahjuks mänguaega ei leia. Aga soovime, et ta saaks korralikult treenida ja mängida, arvestame temaga tuleval hooajal,» ütles Neptunase spordidirektor Dainius Vaitelis Leedu meediale.

Leedu kõrgliiga karastuse sai Pažera juba hooajal 2015/16, mil ta pääses Šiualiai eest platsile kuues matšis. Lõviosa oma karjäärist on tagamängija pallinud kohalikus esiliigas, mullu viskas ta Neptunase duubelvõistkonnas keskmiselt 26 minutiga 14,9 punkti ja jagas 3,6 resultatiivset söötu. 

Pažera on kuulunud ka Leedu noortekoondistesse. 

Ühtlasi oli see Kalev/TLÜ Martin Müürsepa viimane täiendus, sest pärast 28. veebruari võib Eesti-Läti liigas 13. märtsini registreerida vaid ühe uue mängija. Iga lisakäik kulub marjaks ära, sest TalTechiga peetakse väga pingelist võitlust Eesti meistriliiga viimasele play-off´i kohale. Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu on nad kogunud võrdselt seitse võitu ja 16 kaotust. 

Järgmise kohtumise peab Kalev/TLÜ laupäeval kodusaalis Rakvere Tarva vastu, TalTech võõrustab päev hiljem Riia VEF-i. 

Liigatabel:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles