Mitmeid tuntud välismaa suusatajaid Eestisse meelitanud maraton jääb ära

Postimees Sport
Copy
Foto Alutaguse radadelt.
Foto Alutaguse radadelt. Foto: Robert Peets

Suusamaratoni korraldajad pidid taas langetama valusa otsuse ning võistluse ära jätma. Sel korral tõmbas ilmataat kriipsu peale Alutaguse etapp. 

Esialgselt 7.-8. veebruarile planeeritud Alutaguse Maraton lükkus edasi, sest Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses ning maratonirajal valitsevad lumeolud polnud piisavad. Nüüd pidi korraldajad tõdema, et vahepeal maha sadanud lumi on suuremas osas sulanud ja lähinädala ilmaprognoos samuti lootust ei anna, seisab pressiteates. 

Alutaguse Maratoni peakorraldaja Robert Peetsi sõnul oli veel nädal tagasi õhkõrn lootus, et võistlus toimub lühemal ringil. Paraku kustutas eilne vihmasadanud ka selle võimaluse ning muud alternatiiv polnud. 

Olukorra muudab veel õnnetumaks tõik, et esimest korda kuulus Alutaguse maraton rahvusvahelise Visma Ski Classicu kalendrisse. Siia plaanisid võistlema tulla mitmeid tuntud suusatajaid ka väljastpoolt Eestit.

Alutaguse Maratonile juba registreerunud osalejatele võimaldatakse järgmisele maratonile registreerimisel 50% soodustust või kasutada makstud osalustasu 6. juunil toimuval Alutaguse Rattamaratonil osalemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles