Ülipettunud Jasikevicius: olime totaalselt impotentsed

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Šarunas Jasikevicius.
Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexander Galperin / Sputnik / Scanpix

Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius oli pärast Euroliiga matši kaotust Peterburi Zenitile selgelt löödud.

Täna 44. sünnipäeva tähistava treeneri jaoks tundus kõik hästi minevat, ent pärast ilusat avaveerandit hakkasid asjad Peterburis allamäge veerema. Lõpuks tuli lisaajal tunnistada Zeniti 76:75 paremust. Eelkõige oli Žalgiris hädas rünnakul. 

«Olime totaalselt impotentsed,» ei hellitanud Jasikevicius pärast matši Leedu ajakirjanike ette jõudes. «Olen väga pettunud. Meil oli 48 tundi, et mänguks ette valmistada. Ma ei tea, kus ma puusse panin või mida valesti ütlesin, aga pool meeskonda polnud täna põhimõtteliselt mängul kohal.»

Juhendaja rõhutab, et teisipäevane võit Moskva Himki üle andis hea emotsiooni, mis pidanuks üle kanduma tänasesse. Paraku polnud mõned mehed võitluseks ja Zeniti agressiivsuseks valmis. 

«Zenit on küll tabeli viimane, ent nad pole sugugi kehvad. Olime täna alla igasugust arvestust. Ma polnud väga ammu oma abiliste poole pöördunud, et küsida, kuidas peaksime mängima. Selliseid nägusid nagu täna platsil ei taha ma enam kunagi näha,» lisas Jasikevicius.

«Meie vähene küpsus lõi täna taas välja, see tekitab välja palju tuska,» resümeeris ta. 

12 võidu kõrvale 16. kaotuse saanud Žalgiris langes taas play-off´i joone alla. Järgmisel reedel sõidetakse külla Barcelonale, põhiturniiri lõpuni jääb kuus vooru. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles