Video ⟩ Flora alustas liigahooaega võiduga, aga kaotas Konstantin Vassiljevi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpalli valitsev meister Tallinna Flora avas tänavuse liigahooaja 3:1 võiduga Tallinna Legioni üle. Tulemust varjutab Flora keskväljamaestro Konstantin Vassiljevi vigastus.

Flora haaras koduväljakul juhtohjad juba kaheksandal minutil, kui sihile jõudis Märten Kuusk. Viis minutit hiljem oli liiga uustulnuka eest resultatiivne Marek Šatov. Mõned minutid enne poolajavilet lõi Legioni mängija Artjom Artjunin omavärava ning teisel kolmveerandtunnil skooris Rauno Sappinen.

22. minutil sai Legioni poolel vigastada Nikolai Mašitšev, 41. minutil vahetati vigastuse tõttu välja Flora raudvara Konstantin Vassiljev. Seejuures andis Vassiljev resultatiivse söödu mängu esimesele tabamusele ja Mašitsev Legioni ainsale väravale.

Vassiljevi vigastus on Florale karm hoop, sest ees ootavad kohtumised Tartu Tammekaga (karikamäng, 11. märtsil), Nõmme Kaljuga (liiga, 15. märtsil) ja Tallinna Levadiaga (liiga, 22. märtsil). 

«Kaotus on kaotus. Väga kurb, et kaotasime, aga tekitasime päris palju momente,» lausus Legioni peatreener Deniss Belov mängujärgses intervjuus Soccernet.ee-le. «Ründefaasis jäi meil natuke puudu ning õnn ei olnud meie poolel. Õnnetu omavärav esimesel poolajal muutis meid ebakindlaks, aga näitasime iseloomu ja päris head mängu. Flora on Flora ja kvaliteeti on palju.»

Flora keskkaitsja Märten Kuusk Soccernet.ee-le: «Kolm punkti on kõige tähtsam. Tegime ise selle mängu raskeks. Arvan, et olime liiga enesekindlad ja see maksis meile paaril korral kätte. Õnneks suutsime kiiresti reageerida nendele momentidele, kus enesekindlus läks üle pea. Üldiselt oli mäng meie kontrolli all.»

Mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles