Robert Tähte seostatakse viie aasta taguse Meistrite liiga finalistiga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti rahvusmeeskonna nurgaründaja Robert Täht on välisallikate põhjal siirdumas Poola kõrgliigaklubisse Rzeszowi Asseco Resoviasse.

26-aastast Tähte seostatakse Resoviaga nii Poola võrkpallifoorumites kui ka rahvusvahelises portaalis volleybox.net, mis annab reeglina üleminekutest adekvaatset infot, kirjutab Võrkpall24.ee

Kõlakatele lisab usutavust see, et võrukas ütles hiljutises intervjuus Delfile, et on Perugiast pärast käimasolevat hooaega lahkumas ja võib uue koduklubiga juba peagi lepingu allkirjastada.

Seitsmekordse Poola meistri Resovia ridades on varemgi nähtud eestlasi. Tunamullu tegutses Gheorghe Cretu kõrval seal abitreenerina Alar Rikberg. Kui veel viis aastat tagasi pallis klubi Meistrite liiga finaalis, siis praegu ollakse iseenda hale vari. Poola liigas hoitakse praegu eelviimasel ehk 13. kohal. 

Tähe karjääri vaatevinklist ei pruugi see tähendada aga halba, sest Resoviasse siirdudes garanteeriks ta suure tõenäosusega endale koha põhikoosseisus. Lisaks on PlusLiga näol tegemist vaieldamatult ühe Euroopa tugevaima liigaga, mis jääb alla ainult Venemaa ja Itaalia meistrisarjadele.  

Robert Tähe senine karjäär:

2010-12 Võru Valio

2012-15 Tartu Bigbank

2015-18 Lubini Cuprum (Poola)

2018-19 Izmiri Arkas (Türgi)

2019-20 Perugia (Itaalia)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles