Kolm mängu järjest kaotanud Liverpool naasis võidulainele

Postimees Sport
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp väravat tähistamas.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp väravat tähistamas. Foto: JON SUPER/AP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 29. voorus alistas tabeliliider Liverpool koduväljakul 2:1 Bournemouthi.

Viimased kolm mängu kaotanud Liverpoolile ei alanud ka tänane mäng lihtsalt. Kaotusseisu jäädi juba juba üheksandal minutil, kui Callum Wilson värava eest kiirrünnaku realiseeris. 25. minutil suutsid väljakuperemehed siiski Mo Salahi tabamusest viigistada. Väravale eelnenud olukorras eksis jämedalt Bournemouthi keskkaitsja Jack Simpson, kes palli Sadio Manele kinkis.

Kaheksa minutit hiljem oli aga täpne juba Salahile väravasöödu andnud Mane ise. Senegallane realiseeris kontrarünnakust Virgil van Dijki täpse läbisöödu ning saatis nahkkera külmavereliselt Aaron Ramsdale'i selja taha.

Kuigi järgneva tunni jooksul oli võimalusi mõlemal meeskonnal, siis rohkem väravaid ei nähtud ning Liverpool noppis tabelisse kolm võidupunkti. 

Valitsev Meistrite liiga tšempion jätkab Inglismaa kõrgliigat ülivõimsa liidrina: teisel kohal asetsevat Manchester Cityt edestatakse 25 punktiga. 

Viimasel ajal pole aga Liverpoolil hästi läinud. Eelmisel nädalal kaotati Meistrite liigas 0:1 Madridi Atleticole, siis koduliigas 0:3 Watfordile ning sel nädalal Inglismaa karikasarjas 0:2 Londoni Chelseale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles