Liverpooliga kohtuv Atletico ei suutnud koduliigas enamat viigist

Postimees Sport
Copy
Joao Felixi (palliga) värav ei viinud Atleticot võiduni.
Joao Felixi (palliga) värav ei viinud Atleticot võiduni. Foto: Oscar J. Barroso/ZUMAPRESS.com

Tuleval nädalal Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmängus Liverpooliga kohtuv Madridi Atletico tegi täna koduliigas 2:2 viigi Sevillaga.

Atletico jäi seejuures enda koduväljakul kohe kaotusseisu, kui hollandlane Luuk de Jong üheksandal minutil külalised juhtima viis. Esimese poolaja keskel oli Atleticol aga vastus olemas. 32. minutil tegi penaltist skoori hispaanlane Alvaro Morata, neli minutit hiljem oli täpne portugallane Joao Felix. Sevilla aga asja nii ei jätnud ning poolaja lõpus õnnestus neil penaltist mäng taas viigistada. 11 meetri karistuslöögil oli täpne argentiinlane Lucas Ocampos. Teisel poolajal väravaid ei löödud ning tulemusega 2:2 ka kohtumine lõppes. 

Sevilla jätkab Hispaania kõrgliigas kolmandal kohal, olles 27 mänguga kogunud 47 punkti. Atletico on viiendal positsioonil, jäädes Sevillast maha kahe punktiga.

Madridi klubi  järgmine tuleproov seisab ees järgmisel kolmapäeval, kui 1:0 eduseisust sõidetakse külla Liverpooli meeskonnale. Valitsev Meistrite liiga võitja teenis täna koduliigas kolm punkti, kui raske kohtumise järel alistati Bournemouth 2:1. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles