Levadia sõlmis lepingu Vitali Gusseviga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Gussev
Vitali Gussev Foto: Ove Maidla

Jalgpalli Eesti meisterklubi FC Levadia tegi uue hooaja eel oma esimese täienduse, sõlmides lepingu kodumaale naasnud ründaja Vitali Gusseviga.

25-aastane Tartust pärit ründaja veetis kaks viimast hooaega Rootsi esiliigas Enköpings SK rivistuses, aga möödunud aastal langes klubi teise liigasse ning Gussev otsis uut tööandjat, vahendab Soccernet.ee.

Gussev lootis veel välismaale pääseda, aga sõlmis nüüd Levadiaga kaheaastase lepingu, mis seob teda Eesti kolme viimase aasta meistriga 2010. aasta hooaja lõpuni.

Ta osaleb Levadia koosseisus ka laupäeval Moskvas algaval rahvusvahelisel turniiril Kubok Sodružestva.

Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul oli pärast Tarmo Kingi ja Tihhon Šišovi klubist lahkumist meeskonnale täiendust tarvis.

«Väga hea, et saime Gussevi näol sellise täienduse meeskonnale. Ta on silmapaistvate mängijaoskustega ja kindlasti suurepärane täiendus Levadiale. Ootame temalt suurt panust meeskonnale ja rohkelt väravaid,» lausus Petersoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles