Robert Tähe koduklubi Meistrite liiga mäng lükati nädala võrra edasi

Ville Arike
, reporter
Copy
Robert Täht (vasakult esimene) meeskonnakaaslastega. 
Robert Täht (vasakult esimene) meeskonnakaaslastega. Foto: CEV

Täna õhtul oleks pidanud toimuma Robert Täht koduklubi Perugia võrkpalli Meistrite liiga veerandfinaali kordusmäng Novõi Urengoi Fakeliga, kuid vastasmeeskond teavitas juba eile, et ei lenda Itaaliasse.

Täht kinnitas, et mäng on nädala võrra edasi lükatud ja määratud järgmiseks teisipäevaks neutraalsele pinnale Sloveeniasse. «Iga päev ja iga tund võib midagi muutuda, ega me tea, kas mäng ka siis toimub,» ütles Täht Postimehele.

Fakel teatas eile klubi kodulehel, et kategooriliselt keeldutakse riskimast mängijate, treenerite ja teiste mängule reisivate isikute tervisega. Lisaks tuleks meeskonnal kodumaale naastes jääda kahenädalasse karantiini, sest Venemaa on kehtestanud selle nõude 16 riigist saabujate suhtes.

Seejuures rõhutas Fakel, et kuni eilseni püüti tulutult jõuda kokkuleppele Euroopa alaliiduga CEV soovi osas pidada mäng neutraalsel pinnal või Novõi Urengois.

Tõenäoliselt on nüüd pärast terve Itaalia karantiini panemist tegemist CEVi viimase hetke otsusega, sest võistluse kodulehel on mängu juures jätkuvalt tänane kuupäev ja kellaaeg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles