Ootamatult Prantsusmaale siirdunud Eesti võrkpallur mängib eurosarja poolfinaalis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kristiine Miilen valges.
Kristiine Miilen valges. Foto: Sander Ilvest

Eesti naiste võrkpallikoondise nurgaründaja Kristiine Miilen hakkab mängima Prantsusmaa kõrgliigasse kuuluvas Beziers’i.

24-aastane Miilen mängis alates septembrist Kreeka kõrgliigaklubis Pannaxiakoses, kuid uus väljakutse oli sedavõrd põnev, et ta ei suutnud pakkumisele ära öelda.

«Mitmete vigastuste tõttu ei õnnestunud meil täita oma eesmärke jõuda Kreeka liigas poolfinaali ning Kreeka karikasarjas Final Fouri. Kuid nagu ikka, pole halba ilma heata ja nii tuli minuni uus ja huvitav võimalus astuda võrkpallimaastikul samm edasi ning minna mängima Prantsusmaa kõrgliiga ühte paremasse klubisse Beziers’i,» kirjutas Miilen Instagrami.

«Minu hooaeg Kreekas oli parem kui ma oskasin oodata, sest mu ümber olid tõesti ülitoredad, avatud ja toetavad inimesed – tiimikaaslased, treenerid, staff. Raske oli täna hommikul tüdrukutega hüvasti jätta, aga ma lahkusin rahuliku südamega, sest teadsin, et nad toetavad 100 protsenti minu otsust,» jätkas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I arrived on Naxos island in September, I couldn’t have imagined that my first year in Greece would be so amazing. ??I was surrounded with the most kind and friendly people I’ve ever met and I never felt homesick or sad. ♥️As we didn’t achieve our goal to go to the semifinals of Greek league and Greek Cup due to many injuries, a new opportunity came to me - to go play in one of the best teams in France. Mixed feelings saying goodbye to my beautiful girls this morning but I'm also super excited about playing in France again??? Efharisto, Pannaxiakos! Bonjour, Beziers! ?? Mitmete vigastuste tõttu ei õnnestunud meil täita oma eesmärke jõuda Kreeka liigas poolfinaali ning Kreeka karika Final Fouri. Kuid nagu ikka, pole halba ilma heata ja nii tuli minuni uus ja huvitav võimalus astuda võrkpallimaastikul samm edasi ning minna mängima Prantsusmaa kõrgliiga ühte paremasse klubisse Beziersi. ? Minu hooaeg Kreekas oli parem kui ma oskasin oodata, sest mu ümber olid tõesti ülitoredad, avatud ja toetavad inimesed - tiimikad, treenerid, staff. Raske oli täna hommikul tüdrukutega hüvasti jätta, aga ma lahkusin rahuliku südamega, sest teadsin, et nad on 100% toetavad mu otsuse osas. ♥️Efharisto, Pannaxiakos! ??Bonjour, Beziers! ??? #gossip

A post shared by Kristiine Miilen (@kmiilen) on

Varasemalt on Miilen mänginud Prantsusmaal Saint-Raphaël Var Volley-Ballis (2017-18) ning Terville-Florange’is (2018-19).

Beziers hoiab Prantsusmaa kõrgliigas 24 mänguvooru järel viiendat kohta. Samuti on klubi jõudnud Challenge Cupi poolfinaali, kus kohtub 18. märtsil avamängus Piraeuse Olympiacosega.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles