Vardy alistas mõttemängudes Reina: ta tegi penalti löömise lihtsaks

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jamie Vardy
Jamie Vardy Foto: Nigel French/PA

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas teisipäeval Leicester City 4:1 Aston Villa. Leicesteri eest lõi kaks väravat Jamie Vardy, kes alistas mõttemängudes osavalt Aston Villa väravavahi Pepe Reina.

Inglismaa koondise ründaja Vardy esimene värav sündis 63. minutil penaltist mõni minut pärast tema sissevahetamist. 11 meetri karistuslöögile eelnes vestlus vastasmeeskonna väravavahi Reinaga.

Hispaanlasest puurilukk olla Vardyle öelnud, et sa lööd ju penalti madalalt keskele, mida Leicesteri number 9 tegigi, kuid Reina hüppas enda poolt vaadates vasakule. «Ta tegi selle penalti löömise palju lihtsamaks. Ta ütles, et ma löön madalalt keskele ja ma lõingi,» ütles ründaja pärast matši antud intervjuus.

Vardy lõpetas täpse penaltiga Inglismaa kõrgliigas kestnud 644-minutilise väravateta seeria. 79. minutil lõi ta oma teise värava, mis kindlustas tema positsiooni väravalööjate edetabeli esireal.

Vardy on hooaja jooksul löönud 19 väravat, teisel kohal oleval Arsenali ründajal Pierre-Emerick Aubameyangil on kirjas 17 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles