Eesti suusasportlane võitis EM-il pronksi

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Daisy Kudre.
Daisy Kudre. Foto: esoc2020.ugrasport.com

Tänavu ilusat hooaega tegev suusaorienteeruja Daisy Kudre teenis Venemaal peetaval EMil pronksmedali.

«Suusatamisega seotud uudiseid jääb aina vähemaks, aga meie saame täna õnnitleda Daisy Kudret Euroopa suusaorienteerumise meistrivõistlustel tavadistantsilt pronksmedali saavutamise puhul!» seisab Võrumaa Spordiliidu Facebookis. 

Kudre kostis orienteerumisliidu pressiteate vahendusel, et tänase ühisstardist sõidu lühirada oli pikk ja raske. «Sel hooajal mulle aga pikad distantsid sobivad. Sõitsin väga keskendunult, langetasin häid teevalikuid ega teinud ühtegi orienteerumisviga.

Eesti tiimil olid tänastes värske lumega oludes üle platsi suusad, mis aitasid medalivõidule kaasa. Olen enda esimese tiitlivõistluste individuaalse medali üle väga õnnelik. Kuna hommikul oli mul väga raske võistluseks häälestuda, siis tänan ka tiimikaaslasi, kes aitasid enne starti luua positiivset meeleolu.»

Eile lõpetas Kudre sprindi kümnendana. «Tulemus ei ole kehv, kuid ootasin avastardist natuke enamat. Tegin vigadeta hea sõidu, kuid finišis selgus, et olin raja alguses langetanud kaks vale teevalikut, mis läksid maksma üle 40 sekundi. Järgmistel distantsidel pean rohkem jälgima reljeefi ja kasutama laiu radu,» ütles ta avavõistluse järel Eesti orienteerumisliidu pressiteates. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles